Δυναμώνει περαιτέρω η συνεργασία Wind – Netflix

0

Στη διεύρυνση της συνεργασίας τους προχωρούν Wind και Netflix. Μεταξύ άλλων η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία θα είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού της χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η Wind Vision είναι η μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Σύμφωνα επίσης με όσα είπαν στελέχη του Netflix σε σχετική εκδήλωση το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης περιεχομένου της πλατφόρμας τους γίνεται μέσω της Wind.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η Wind Vision να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business και Digital Transformation Officer της Wind.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wind ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind», δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. «Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

Οι συνδρομητές της Wind Vision αξιοποιούν ήδη την προνομιακή πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix καθώς σύμφωνα με τον κ. Rummel, το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω Wind Vision.

Share.

Comments are closed.