Στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ ξανά η καταγγελία Vodafone εναντίον Cosmote

0

Ως Επιτροπή Ακρόασης λειτούργησε την Δευτέρα (17.9) η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) προκειμένου να συζητήσει με τη νέα της σύνθεση την υπόθεση της καταγγελίας της Vodafone εναντίον της Cosmote για κατάχρηση των όρων περί ανταγωνισμού στην καρτοκινητή η οποία έχει γίνει το 2012 και παραμένει έως σήμερα χωρίς τελικό πόρισμα.

Η όλη διαδικασία ήταν μάλλον τυπική και ερμηνεύεται ως πρόθεση του προέδρου της ΕΕΤΤ Κωνσταντίνου Μασέλλου να κλείσει την υπόθεση, κάτι που ωστόσο μένει να φανεί εκ του αποτελέσματος.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε επίσημα το 2012 (το θέμα όμως είχε τεθεί στην ΕΕΤΤ ένα χρόνο πριν) και αφορά «συμπεριφορά» της Cosmote στην καρτοκινητή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η πρώτη ακρόαση έγινε όταν πρόεδρος της ΕΕΤΤ ήταν ο Λεωνίδας Κανέλλος, χωρίς η Επιτροπή να καταλήξει στο τελικό πόρισμα και η δεύτερη όταν πρόεδρος ήταν ο Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, χωρίς επίσης να υπάρξει πόρισμα.

Προσπάθεια να κλείσει έγινε και από τον αμέσως προηγούμενο πρόεδρο, Δημήτρη Τσαμάκη, χωρίς όμως και πάλι αποτέλεσμα, καθώς, μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων μεταξύ των στελεχών των υπηρεσιών και μελών της Ολομέλειας.

Share.

Comments are closed.