Νέοι εισαγωγικοί σταθμοί εργασίας Dell Precision

0

Η Dell παρουσιάζει τον ισχυρότερο σταθμό εργασίας σε μορφή rack 1U στον κόσμο, καθώς και αρκετούς νέους σταθμούς εργασίας σε μορφή tοwer που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε εταιρείες όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών, να έχουν πρόσβαση σε ισχυρούς, προσιτούς, συμπαγείς σταθμούς εργασίας, που πρωτοπορούν στον κλάδο.

Κατασκευασμένος ακολουθώντας τις υποδείξεις των πελατών, ο Dell Precision 3930 rack παρέχει ισχυρή απόδοση σε περιορισμένο μέγεθος. Το μέγεθος 1U παρέχει καλύτερη πυκνότητα ανά rack, εκτεταμένες θερμοκρασίες λειτουργίας και χαρακτηριστικά, όπως μικρό βάθος, φίλτρα σκόνης και legacy θύρες, που επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε σύνθετες εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης και λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού.

Με την εισαγωγή των επεξεργαστών Intel Xeon E και των πρόσφατα ανακοινωθέντων επεξεργαστών Intel Core 8ης γενιάς, το rack παρέχει έως και 64GB μνήμης 2666MHz DDR4. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Intel Xeon E υποστηρίζει τεχνολογία κώδικα διόρθωσης σφαλμάτων (ECC) για αυξημένη αξιοπιστία.

Το rack προσφέρει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία των σταθμών εργασίας και παρέχει ευελιξία για αξιοποίηση έως και GPU double wide με απαιτήσεις ισχύος έως 250W και επεκτασιμότητα με έως και 24TB αποθήκευσης. Με 3 υποδοχές PCIe συμπεριλαμβανομένης μιας προαιρετικής υποδοχής PCI, ο νέος σταθμός εργασίας σε μορφή rack μπορεί να αντιμετωπίσει σύνθετες εργασίες με ευκολία.

Μια σειρά από επαγγελματικές λύσεις γραφικών με GPU Nvidia Quadro είναι διαθέσιμες. Με την Quadro P6000, οι χρήστες επωφελούνται από 24GB GDDR5X και υπερ-υψηλή απόδοση γραφικών. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά από συστήματα γραφικών ΑMD Radeon  Pro.

Ζήστε την ευέλικτη, ασφαλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση χρηστών 1:1 με την προαιρετική τεχνολογία Teradici PCOIP, με υποστήριξη για υπολογιστές client με δυνατότητα προβολής έως και τεσσάρων οθονών. Το rack ενσωματώνεται απροβλημάτιστα στο datacenter, προσφέροντας απομόνωση των δεδομένων, του θορύβου και της θερμότητας από το γραφείο ενώ παρέχει και μικρότερη αταξία στην τοποθέτηση.

Ισχυρή απόδοση με μικρότερο αποτύπωμα

Το μικρό μέγεθος αποφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα, και η Dell έχει σχεδιάσει αυτούς τους νέους εισαγωγικούς σταθμούς εργασίας για να ενισχύσει το μέλλον της καινοτομίας στη μηχανολογική σχεδίαση, την επιστήμη, τα μαθηματικά και άλλα πεδία με εκτεταμένες απαιτήσεις ανάλυσης δεδομένων και γραφικών. Το να έχει κανείς στην κατοχή του ένα εξαιρετικά ισχυρό σύστημα, δεν απαιτεί πλέον μεγάλο χώρο εργασίας ή μεγάλο προϋπολογισμό, καθιστώντας αυτό το επίπεδο απόδοσης διαθέσιμο σε πολλές επιχειρήσεις και εργαζομένους για πρώτη φορά.

Ο σταθμός εργασίας Dell Precision 3630 Tower είναι 23 τοις εκατό μικρότερος από την προηγούμενη γενιά, με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να έχουν ακριβώς τη λύση που χρειάζονται, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς του χώρου εργασίας. Το σύστημα διαθέτει μια σειρά από εύκολες στην πρόσβαση θύρες, που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με εξωτερικές πηγές δεδομένων, συσκευές αποθήκευσης και πολλά άλλα. Καθώς οι χρήστες του σταθμού εργασίας συχνά δημιουργούν περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (IP), η Dell θα προσφέρει επίσης μια προαιρετική συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών (CAC/PIV) για να διευκολύνει τη ασφαλή διαχείριση δεδομένων.

Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά είναι μεγάλο στην απόδοση – ιδανικό για τη δημιουργία ή την απόλαυση της εμπειρίας VR και άλλων εντατικών εργασιών. Διαθέτει 8ης γενιάς Intel Core Ι και νέους επεξεργαστές Xeon E επαγγελματικού επιπέδου, με ταχύτερη μνήμη 64GB έως 2666MHz και προσφέρει υποστήριξη γραφικών έως και 225W.

To σύστημα Dell Precision 3630 Tower προσφέρει επεκτάσιμη αποθήκευση SATA και PCIe NVMe SSD, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 14TB με υποστήριξη RAID.

Ο νέος Dell Precision 3430 Small Form Factor Tower είναι ιδανικός για πολλούς χρήστες σταθμών εργασίας, προσφέροντας πολλά από τα ίδια οφέλη του Precision 3630, αλλά σε ακόμα μικρότερο μέγεθος και μέχρι υποστήριξη γραφικών έως 55W. Είναι επίσης επεκτάσιμος με μέχρι 6TB αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη RAID.

Η Dell σήμερα παρουσίασε επίσης υποστήριξη για επεξεργαστές Intel Core X-Series, εκτός από τις επιλογές επεξεργαστών Intel Xeon W που είναι ήδη διαθέσιμες στο σύστημα Dell Precision 5820 Tower. Αυτές οι νέες επιλογές επεξεργαστών φέρνουν την ενισχυμένη απόδοση και την αξιοπιστία ενός σταθμού εργασίας σε ένα πιο προσιτό επίπεδο κόστους για τους πελάτες.

Σε όλους τους σταθμούς εργασίας Dell Precision 3000 Series που ανακοινώθηκαν σήμερα, η προσθήκη μνήμης Intel OptaneΤΜ διατηρεί την απόκριση, αλλά και το κόστος αποθήκευσης σε χαμηλότερα επίπεδα. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της σειράς Dell Precision. Η Dell συνεχίζει να συνεργάζεται με παρόχους εφαρμογών για πιστοποιήσεις ISV και οι σταθμοί εργασίας Dell παρέχουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως την αξιόπιστη επαγγελματική τεχνολογία μνήμης της Dell (Dell Reliable Memory Technology Pro), με μνήμη ECC, για την προστασία της εργασίας σας από πιθανές δυσλειτουργίες, απενεργοποιώντας τις θέσεις της επισφαλούς μνήμης, και το λογισμικό Dell Precision Optimizer AI, το οποίο βελτιστοποιεί το σύστημά σας αυτόματα, για να εκτελέσετε τις εφαρμογές σας ακόμα πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, το Dell Precision Optimizer Premium με βελτιστοποίηση βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των μηχανολογικών εφαρμογών έως και 552%.

Share.

Comments are closed.