Η M-STAT συμμετέχει στο Early Access Program της Google για το RCS Messaging

0

Σε συνέχεια της δυναμικής παρουσίας της στο MWC, η M-STAT ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Early Access Program της Google για το RCS Business Messaging. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Google, η M-STAT εξελίσσει τις messaging υπηρεσίες της, επενδύοντας στο RCS (Rich Communication Services), που έρχεται να αναβαθμίσει το παραδοσιακό SMS.

rcs

Μέσω του RCS, η M-STAT θα παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να εμπλουτίζει τις mobile messaging καμπάνιες της με εικόνες, χρώματα, ήχο και video, παρέχοντας στους χρήστες μία πραγματικά διαδραστική εμπειρία. Πιο συγκριμένα, οι εταιρίες μπορούν να στέλνουν απευθείας στους πελάτες τους καμπάνιες με «πλούσιο» περιεχόμενο, όπως QR codes, εισιτήρια, mobile κουπόνια, τρέχουσες προσφορές, καθώς και ενημερώσεις για το προϊόν/υπηρεσία τους.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνουν σε κάθε καμπάνια συγκεκριμένα call to actions, όπως πχ «Επιβεβαίωση κράτησης», «Αλλαγή θέσης», ή «Επικοινωνία με την αεροπορική εταιρία», καθοδηγώντας τους χρήστες να επιλέξουν την ενέργεια που επιθυμούν και  να προχωρήσουν αντίστοιχα στο επόμενο βήμα.  Οι παραπάνω δυνατότητες του RCS Messaging θα ενταχθούν μέσα στο υπάρχον interface του SMS, μετατρέποντας το κλασικό μήνυμα σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον αλληλεπίδρασης μεταξύ εταιριών και πελατών.

Επιπλέον, σημαντικό στοιχείο είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο, καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να βλέπουν αν η messaging καμπάνια τους παραδόθηκε (delivered) ή διαβάστηκε (read) από τον χρήστη.

Ο Ίων Μπαντέκας, CEO της M-STAT, δήλωσε: «Η Μ-STAT, ως πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο του mobile messaging, επενδύει πάντα σε νέες συνεργασίες, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Με βάση τις ραγδαίες εξελίξεις και την “επανάσταση” στο A2P Messaging, η Μ-STAT αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, αναβαθμίζοντας το customer experience σε κάθε κανάλι messaging επικοινωνίας, μέσω RCS, Viber Service Messages, Push notifications και SMS».

Share.

Leave A Reply