Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 250 ομιλητές διεθνούς κύρους και επιρροής από 18 χώρες έδωσαν ραντεβού στους Δελφούς με στόχο την ανάλυση των τάσεων στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Ονόματα όπως της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Daniele Nouy, της αναπληρωτή Γενικής Γραμματέως του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Κλάους Ρέγκλινγκ και του Declan Costello της Κομισιόν, βρέθηκαν 1-4 Μαρτίου στο τρίτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

H WIND στήριξε το θεσμό, συμμεριζόμενη το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο προκειμένου να ενεργοποιηθεί το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, να μετατραπεί η γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και να ενισχυθεί η θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Με την τεχνολογική της υποδομή, την άρτια τηλεπικοινωνιακή κάλυψη και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης αλλά και των 1.500 και πλέον συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την έναρξη του φόρουμ κήρυξε o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ τοποθετήσεις έκαναν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και πολλές ακόμα προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.α.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διαφορετική, δραστηριότητα, μια ενδιαφέρουσα πρωινή περιήγηση στα μονοπάτια των Δελφών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum επισκεφθείτε www.delphiforum.gr


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply