Η Lifecell Ventures σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών (MWC 2018)

0

Την παροχή ανταγωνιστικών ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών μέσω της spin off εταιρείας της, Lifecell Ventures, παρουσίασε στο περίπτερό της στο MWC 2018, η Turkcell.

 

TURKCELL05001

Μιλώντας στις εργασίες του συνεδρίου, ο Πρόεδρος της Τούρκικης εταιρείας, Kaan Terzioglu, τόνισε πως οι συγκεκριμένες λύσεις που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια, είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχες λύσεις που προσφέρουν OTTs παγκόσμιου βεληνεκούς.

“Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε την εμπειρία μας μέσω της Lifecell Ventures με τους άλλους φορείς τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο κος Terzioglu, υπογραμμίζοντας πως: “με το μετασχηματισμό που ξεκινήσαμε το 2015, όχι μόνο συνδυάσαμε τις κινητές μας και σταθερές υποδομές αλλά προσθέσαμε και τις υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει, συνδυάζοντας τις δυνατότητες τηλεπικοινωνιών και OTT. Έχοντας αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς εγχώρια, τώρα είναι η στιγμή να προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο”.

TURKCELL04981

 

Αναλυτικότερα για το portfolio των υπηρεσιών που προσφέρονται από την Turkcell μέσω της Lifecell Ventures, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Γιώργο Ιωαννίδη, γενικό διευθυντή της εταιρείας.

Share.

Leave A Reply