ΕΕΤΤ: πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας υπό το νέο πρόεδρο με 30 θέματα

0

«Βαριά» ήταν η ατζέντα της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) κατά την πρώτη της συνεδρίαση την περασμένη Πέμπτη υπό τον νέο πρόεδρο Κωνσταντίνο Μασσέλο.

Στα 30 θέματα τα οποία περιελάμβανε τα 6 αφορούσαν τα νέα τιμολογιακά πακέτα του ΟΤΕ με υψηλές ταχύτητες συνοδευόμενα από προωθητικές ενέργειες, βασιζόμενα στα δίκτυα νέας γενιάς, η κατασκευή των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη με βάση τον κανονισμό της ΕΕΤΤ. Μεταξύ άλλων ο ΟΤΕ έχει «βαφτίσει» τα νέα πακέτα του που απευθύνονται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και συνοδεύονται από μια σειρά από προωθητικές ενέργειες, «Cosmote Double Play Fiber 100 L», «Cosmote Double Play Fiber 100 XL», «Cosmote Home Internet 200 – Αορίστου χρόνου», «Cosmote Business Web Pack & Static 200 – Αορίστου χρόνου», «Cosmote Double Play Fiber 200 XL»,  «Cosmote Double Play Fiber 100 S», κ.λ.π.

eett-flag

Ακόμη, η ΕΕΤΤ έδωσε νέα ημερομηνία για την υλοποίηση των δικτύων νέας γενιάς από την Vodafone και την Wind, στο πλαίσιο της δεύτερης ανάθεσης υπαίθριων καμπινών.

Το «μενού» της Ολομέλειας περιείχε σύσταση προς τους παρόχους υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο σχετικά με τις ταχύτητες σύνδεσης, ενώ στα διοικητικά θέματα με εισηγητή το νέο πρόεδρο ήταν και η επανασυγκρότηση της επιτροπής για την αξιολόγηση των αιτήσεων για την πλήρωση των θέσεων ευθύνης προϊσταμένων οργανικών μονάδων της ΕΕΤΤ.

Απόμη,  η Ολομέλεια κλήθηκε να εγκρίνει την επέκταση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης της ΕΕΤΤ και της εταιρείας  METRON ANALYSIS S.A. με αντικείμενο «Διεξαγωγή έρευνας αγοράς για τη χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα από τελικούς χρήστες».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.