Η QIVOS εισέρχεται στον χώρο του FinTech

0

Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει, η QIVOS, marketing technology agency, ανακοινώνει τη σύσταση του νέου τμήματος που θα παρέχει υπηρεσίες FinTech (Financial technology), συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

qivos

Με την αξιοποίηση των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος του FinTech, η QIVOS στοχεύει στη συνεχή ενδυνάμωση των προγραμμάτων loyalty αλλά και του customer engagement, που βρίσκονται στο κέντρο της φιλοσοφίας της. Το νέο τμήμα της εταιρείας επιτρέπει την ανάπτυξη λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, που προέρχονται από το χώρο του FinTech, και εξελίσσουν τον τομέα του loyalty. Έτσι, η  QIVOS, θα αξιοποιεί στο μέγιστο τις ευκαιρίες και συνεργασίες που ανακύπτουν, με κύριο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διαχείριση σχετικών έργων, τη διερεύνηση εισόδου σε νέα τμήματα της αγοράς και την παροχή ακόμη πιο προηγμένων υπηρεσιών.

Οι ταχύτατες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον τρόπο πραγματοποίησης των συναλλαγών, όπως η αύξηση των ηλεκτρονικών πληρωμών, ο περιορισμός του φυσικού χρήματος και η δημιουργία νέων, online μοντέλων, οφείλονται στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η τεχνολογία στη σύγχρονη πραγματικότητα και καθημερινότητα. Αναγνωρίζοντας το ρόλο αυτό, ο καινοτόμος χώρος του FinTech αξιοποιεί τις νέες και καινοτόμες εξελίξεις και θέτει την τεχνολογία σε ευθύ ανταγωνισμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Με το νέο της τμήμα, η QIVOS, εισέρχεται στον καινοτόμο αυτό χώρο, αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ευκαιριών που ανακύπτουν και στην ανάδειξη πιθανών συνεργιών. Η ένταξη ενός νέου και πολλά υποσχόμενου τμήματος FinTech στη λειτουργία της εταιρείας, μεταφράζεται στην πρόθεση της για ανάπτυξη και διαχείριση σχετικών έργων, τη διερεύνηση εισόδου σε νέα τμήματα της αγοράς αλλά και την ενίσχυση υφιστάμενων συνεργασιών.

Share.

Leave A Reply