Δύο για τη Cyta – δεν ανοίγουν αμέσως οι δεσμευτικές προσφορές

0

Η Vodafone και η Wind, εκτός απροόπτου, θα είναι οι εταιρείες που θα φθάσουν έως το τέλος της διαδικασίας και θα καταθέσουν δεσμευτική προσφορά για την Cyta Ελλάδος.

cyta-wind

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα καταθέσει προσφορά η PCCW Global, βραχίονας διεθνών δραστηριοτήτων της Hong Kong Telecom (HKT), κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Χονγκ Κονγκ, η οποία είχε εκδηλώσει μη δεσμευτικό ενδιαφέρον. Στην εξέλιξη αυτή φαίνεται να συνέβαλε το γεγονός ότι με το που ξεκίνησε η διαδικασία για τη Cyta ανακοινώθηκε αντίστοιχη για τη Forthnet για την οποία φέρεται να ενδιαφέρεται η PCCW Global, πιθανότατα σε συνεργασία με επενδυτικό κεφάλαιο.

Οι προσφορές θα κατατεθούν μέσω των εκπροσώπων των δύο εταιρειών στην Κύπρο, στη μητρική εταιρεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες αποφάσεις δεν θα ληφθούν από την Cyta Κύπρου αμέσως. Οι δεσμευτικές προσφορές θα σφραγιστούν και θα ανοιχθούν με το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου ενόψει της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου την επομένη μέρα.

Share.

Leave A Reply