Η νέα πλατφόρμα smarteverything της WATT+VOLT στη European Utility Week του Άμστερνταμ

0

Στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή έκθεση για την ενέργεια, τη European Utility Week (EUW 2017), που ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου στο RAI Amsterdam, συμμετείχε η WATT+VOLT, όντας έτσι η πρώτη ελληνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που λαμβάνει μέρος στο κορυφαίο αυτό γεγονός.

Η European Utility Week συγκεντρώνει τους σημαντικότερους φορείς της ευρωπαϊκής ενεργειακής αγοράς κάτω από μία στέγη. Περισσότερες από 400 εταιρείες ενέργειας, πάνω από 300 εταιρείες κοινής ωφέλειας, παροχής ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και νερού, όπως και περισσότεροι από 12.000 εμπειρογνώμονες σχετικοί με τις έξυπνες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβαν μέρος στο EUW 2017.

Στο περίπτερό της WATT+VOLT, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέσσερις φορές βραβευμένη λύση για το έξυπνο σπίτι smartwatt, την οποία η εταιρεία προσφέρει ήδη στους πελάτες της στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η WATT+VOLT έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της πλατφόρμας Internet of Things (IoT) smarteverything. Η smarteverything αποτελεί ένα νέο προϊόν που ανέπτυξε η WATT+VOLT σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), με καθετοποιημένες λύσεις για τις ανάγκες μίας επιχείρησης έως και μιας ολόκληρης πόλης (smart city). Σήμερα καλύπτει ανάγκες έξυπνης διαχείρισης ηλεκτρισμού (smart energy), φυσικού αερίου (smart gas), νερού (smart water), φωτισμού – οδοφωτισμού (smart lighting), parking (smart parking), αγροτικής καλλιέργειας (smart agriculture), με πολλές άλλες εφαρμογές να βρίσκονται ήδη σε υλοποίηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η πλατφόρμα smarteverything μπορεί να επικοινωνήσει με όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας ΙoΤ (Lora, Sigfox, WModbus, κ.λπ.), με οποιοδήποτε έξυπνο μετρητικό σύστημα, και για οποιαδήποτε μετρητική μονάδα επιθυμεί ο χρήστης-πελάτης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply