Η M-STAT στο WWC με νέες mobile messaging υπηρεσίες

0

Συνεχίζοντας τη στρατηγική της επέκταση, η M-STAT θα λάβει μέρος, για 3η συνεχή χρονιά, στο Wholesale World Congress, μία από τα μεγαλύτερες εκθέσεις Τηλεπικοινωνιών διεθνώς, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου, στη Μαδρίτη.

LOGO_MSTAT_WITH TAGLINE

H εταιρία θα προωθήσει τις νέες, προηγμένες mobile messaging υπηρεσίες της, με έμφαση στο Viber Service Message. Έχοντας εξασφαλίσει απευθείας διασύνδεση με τη Viber για τη δρομολόγηση μηνυμάτων, η M-STAT δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να στέλνουν μηνύματα στο κοινό τους στο Viber, μέσω της fully featured πλατφόρμας της. Παράλληλα, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν λάβει το Viber μήνυμα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υπάρχει η επιλογή να το λάβει μέσω SMS.

Oι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την ομάδα της M-STAT και να μάθουν τα best practices για τη δημιουργία επιτυχημένων Viber Messaging καμπανιών, αλλά και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τη νέα messaging πλατφόρμα της, η οποία δίνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω 3 καναλιών: SMS, Viber και Push Notifications.

Share.

Leave A Reply