Απόλυτα επιτυχημένη και εντυπωσιακή κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο Peak Marketing Conference 2017 που διοργανώθηκε από την Google και τη Boussias Communications και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

H ομάδα της Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους από όλο το φάσμα του performance marketing, και του digital business.

generation-y-peak

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Peak Marketing Conference 2017 συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία του Head of Performance Marketing της εταιρίας, Θάνου Παπαγιαννίδη, με τίτλο ” Performance Optimization – Tools and Tips”, η οποία επικεντρώθηκε σε εργαλεία και μηχανισμούς για τη βελτιστοποίηση των ενεργειών ενός marketing manager που οδηγούν σε μία συνεχόμενη ανάπτυξη ενός webstore και στην συνακόλουθη διεύρυνση του κύκλου εργασιών του.

Η ομιλία απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply