Η Generation Y – International e-Business Experts στο Peak Marketing Conference 2017

0

Απόλυτα επιτυχημένη και εντυπωσιακή κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο Peak Marketing Conference 2017 που διοργανώθηκε από την Google και τη Boussias Communications και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

H ομάδα της Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους από όλο το φάσμα του performance marketing, και του digital business.

generation-y-peak

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Peak Marketing Conference 2017 συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία του Head of Performance Marketing της εταιρίας, Θάνου Παπαγιαννίδη, με τίτλο ” Performance Optimization – Tools and Tips”, η οποία επικεντρώθηκε σε εργαλεία και μηχανισμούς για τη βελτιστοποίηση των ενεργειών ενός marketing manager που οδηγούν σε μία συνεχόμενη ανάπτυξη ενός webstore και στην συνακόλουθη διεύρυνση του κύκλου εργασιών του.

Η ομιλία απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές.

Share.

Leave A Reply