Ο όμιλος Vodafone δείχνει την μακρόπνοη δέσμευσή του στην Ελλάδα, επιλέγοντας την Αθήνα για την πραγματοποίηση του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου των ανώτατων εκτελεστικών στελεχών του.

Κάθε έτος 220 ανώτατα στελέχη του Ομίλου Vodafone συμμετέχουν σε ένα τριήμερο συνέδριο στρατηγικής, το οποίο έχει ως στόχο την εξέταση των στρατηγικών προκλήσεων του ομίλου, αλλά και την επισκόπηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων που πρέπει να αναληφθούν.

vodafone-senior-leadership-team

Κατά του διάρκεια του συνεδρίου, δεκάδες στελέχη του Ομίλου από όλο τον κόσμο εξέτασαν σημαντικά ζητήματα για την αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα και την οικονομία της. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την αναπτυξιακή στρατηγική της Ελλάδας ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά και τον οικονομολόγο, κ. Αρίστο Δοξιάδη, με συντονιστή τον δημοσιογράφο, κ. Αλέξη Παπαχελά.

Επίσης, στο περιθώριο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Vodafone, κ. Βιτόριο Κολάο με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κολάο επιβεβαίωσε την δέσμευση της Vodafone τόσο ως στρατηγικού επενδυτή στην ελληνική οικονομία όσο και ως κοινωνικού εταίρου στην Ελλάδα, υπογράμμισε την σημασία των επενδύσεων του Ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς στη χώρα, ενώ επισήμανε τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από τις σύγχρονες ψηφιακές υποδομές που αναπτύσσει ο όμιλος Vodafone.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply