Η Generation Y στο συνέδριο e-Business & Social Media World 2017

0

Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η παρουσία της GY – International e-Business Experts sτο 6ο e-Business and Social Media World Conference που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στο Divani Caravel και αποτέλεσε μια γιορτή του ψηφιακού επιχειρείν.

H Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους από όλο το φάσμα του e-business.

generation-y-conference-2017

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο e- Business Experts and Social Media World Conference 2017 συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Εμπορικής Διευθύντριας της εταιρείας, Νανάς Ιωακειμίδου και της Digital Marketing Director, Εύας Μπούζη με τίτλο “Social Media’s role on the Digital Transformation of a Business”, η οποία απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές.

Η ομιλία κρίθηκε από τις πλέον πετυχημένες του συνεδρίου και συγκέντρωσε πολλές ερωτήσεις, στις οποίες η Νανά Ιωακειμίδου και η Εύα Μπούζη απάντησαν δίνοντας τροφή για περαιτέρω συζήτηση.

Share.

Leave A Reply