Ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest» για το σχολικό έτος 2016-2017

0

Ολοκληρώθηκε για τη σχολική χρονιά 2016-2017 το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα φιλοξενίας μαθητών της Info Quest Technologies «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest», προσφέροντας σε περισσότερους από 300 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία.

Στόχος του προγράμματος «Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest» είναι να προσφερθεί σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ανεξάρτητα με το αν σπουδάζουν σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία, μια ουσιαστική εμπειρία εξοικείωσης με την κατασκευή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μία γνωριμία με τις τεχνολογίες αιχμής στις οποίες θα πρέπει να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους, ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο, αλλά και μια πρώτη επαφή με ένα δομημένο εταιρικό περιβάλλον και στελέχη με εμπειρία και ικανότητα να μεταδώσουν τη γνώση τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διακίνησης του επιτραπέζιου ηλεκτρονικού Υπολογιστή Quest τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων που επιλέγει κάθε σχολείο.

quest-building

Ανάμεσα στα οφέλη από την παρακολούθηση του προγράμματος, κεντρική θέση έχει η ευκολότερη διδασκαλία του μαθήματος της Πληροφορικής στη σχολική τάξη. Η Info Quest Technologies συνεργεί με τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής, βοηθάει να μεταφερθεί γνώση επίκαιρη και ουσιαστική στο μαθητή και προβάλλει την αξία και τη χρησιμότητα των νέων τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest» προωθεί τις αρετές της επιχειρηματικότητας, της ποιότητας στην εργασία, της προσαρμοστικότητας, της εξειδίκευσης και της αφοσίωσης στους μαθητές, έτσι ώστε να τεθούν τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερα από 26 χρόνια, οι υπολογιστές Quest ενσωματώνουν ποιοτικά υποσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της διεθνούς αγοράς, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε τιμές προσιτές για τον Έλληνα καταναλωτή. Επιπλέον, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε η παραγωγή, η συσκευασία και η τεκμηρίωσή τους, να είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η παραγωγή των υπολογιστών Quest είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και τα διαθέσιμα μοντέλα είναι πλήρως κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και για gaming.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest» εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Επιχειρηματικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Quest και ειδικότερα στον πυλώνα «Δράσεις για την Εκπαίδευση». Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Quest στην διεύθυνση pr@quest.gr


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply