Η AMD Telecom στο Mobile World Congress

0

Η AMD Telecom συμμετέχει ενεργά για ακόμα μία χρονιά στο Mobile World Congress 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, καθώς και στο 4 Years From Now, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ψηφιακή εκδήλωση startup παγκοσμίως, που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τα τελευταία 4 χρόνια στη Βαρκελώνη.

amd-telecom-mwc

Το πάθος για την προώθηση της καινοτομίας και η επιθυμία για συνεισφορά και συμμετοχή στο μέλλον της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να παρουσιαστεί με περίπτερο στο 4YFN ως Bronze partner.

Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της νέας μας διαδικτυακής (Web) & cloud λύσης επικοινωνίας, Routee, έφτασε η στιγμή να παρουσιαστούν ολοκληρωμένες όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται για τη βελτίωση και απλοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων, εφαρμογών, επιχειρήσεων και μηχανών.

Η ομάδα της AMD Telecom θα βρίσκεται στο 4YFN, σταντ 13, από τη Δευτέρα 27/2 έως και την Τετάρτη 1/3/17 (09:00-20:00), στον εκθεσιακό χώρο Fira Montjuïc. Επιπλέον, την Τρίτη 28/2 στις 16:00-16:45, θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα “Cloud Communication Solutions drive apps to success”, στο Workshop Dome 1.

Παράλληλα στο MWC, στον εκθεσιακό χώρο Fira Gran Via, τη Δευτέρα 27/2 (16:00-18:00), διοργανώνεται networking event όπου θα παρουσιαστούν το μέλλον, η εξέλιξη και τη δυναμική του SMS & Voice Connectivity στους εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου παγκοσμίως. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Networking Garden Hall 5, όπου μετά τη σύντομη ομιλία θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους της εταιρίας, σε συνδυασμό με φαγητό, ποτό και τη συντροφιά της αισθαντικής φωνής της Gigi McFarlane.

Share.

Leave A Reply