Πώληση υπηρεσιών ενέργειας από τα Public συνεργασία με ELPEDISON

0

Τη συνεργασία τους με κεντρικό μήνυμα «Ενέργεια για να κερδίζεις διπλά», ανακοίνωσαν τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και η ELPEDISON, ο μεγαλύτερος σε αριθμό πελατών εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος.

Τα προϊόντα ενέργειας ELPEDISON διατίθενται στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα (εξαιρείται προς το παρόν η Μυτιλήνη) και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οικονομίας που έχουν ήδη δημιουργήσει τα Public προσφέροντας στον καταναλωτή την εξοικονόμηση που έχει ανάγκη στην καθημερινότητα του.

Οι καταρτισμένοι εκπρόσωποι πωλήσεων των Public θα παρέχουν στους πελάτες προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που θα τους προσφέρουν τη μέγιστη εξοικονόμηση, βάσει των αναγκών τους. Οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συνδρομητές ELPEDISON για το ηλεκτρικό τους ρεύμα απλά με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συνεργασία των Public με την ELPEDISON λαμβάνει υπόψη της τόσο την απελευθέρωση της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να αλλάξει σημαντικά έως το 2020 ακολουθώντας τη συμμόρφωση της χώρας με το 3ο Μνημόνιο, όσο και την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για εναλλακτικές και οικονομικότερες λύσεις ηλεκτρικού ρεύματος και προηγμένων υπηρεσιών.

public-elpedison

Ο Στάθης Βωβός Εμπορικός Διευθυντής της ELPEDISON, σημείωσε σχετικά ότι «Η συνεργασία μας με την αλυσίδα καταστημάτων Public, το Νο. 1 Retailer σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύει ότι θέλουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πελάτες ELPEDISON σε ένα από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η ELPEDISON καθώς και από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και τη σημαντική ποικιλία προϊόντων που παρέχουν τα Public».

Ο Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public επεσήμανε: «Είμαστε περήφανοι για το νέο μας άνοιγμα στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, το οποίο πραγματοποιείται με μία από τις πιο σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, την ELPEDISON. Τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που διατίθενται στο δίκτυο μας δίνουν άλλη μια λύση στον επισκέπτη μας που αναζητά την οικονομία καθώς τώρα μπορεί όχι μόνο να επωφεληθεί έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά να αποκτήσει και δωροεπιταγή 31 ευρώ για τα αγαπημένα του προϊόντα μόνο στα Public. Στα Public συνδυάζουμε τα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα και υπηρεσίες με μοναδικές τιμές και προσφορές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που μας αναδεικνύουν σε one stop shop. Για τον Έλληνα καταναλωτή, που αναζητά την πραγματική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή του, μια επίσκεψη στα Public γίνεται πλέον μονόδρομος».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply