Σε παραγωγική λειτουργία βρίσκεται η εφαρμογή Φωνητικής Βιομετρικής Ταυτοποίησης μέσω της πλατφόρμας ENELAI της VoiceWeb στην Raiffeisen Bank Ρουμανίας.
voice-webΜε την έγκριση των αρμόδιων Ευρωπαϊκών Kανονιστικών Aρχών η εφαρμογή λειτουργεί με επιτυχία για την εξυπηρέτηση των πελατών, που όταν καλούν την τράπεζα δεν χρειάζεται να θυμούνται το πλήθος των πληροφορίων που απαιτούνται για την ταυτοποίηση τους. Γρηγορά, άμεσα και με ασφάλεια ταυτοποιούνται με την χρήση των βιομετρικών στοιχείων της φωνής τους και μπορούν να αξιοποιήσουν χωρίς κανένα επιπλέον OTP (One Time Password) τις αυτόματες υπηρεσίες της φωνητικής πύλης φυσικού διαλόγου (Natural Language Understanding), που επίσης έχει υλοποιηθεί με την πλατφόρμα ENELAI της Voiceweb.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply