Περαιτέρω δυνατότητες χρηματοδότησης ευρυζωνικών υποδομών από ΕΕ

0

Τη δημιουργία ενός επενδυτικού κεφαλαίου «συνδέοντας την Ευρώπη» για τη χρηματοδότηση ευρυζωνικών υποδομών σε περιοχές χωρίς μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον στα κράτη μέλη της ΕΕ ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

eu-telecoms

Σύμφωνα με σχεδιασμό μεταξύ 2017 και 2021, το επενδυτικό αυτό κεφάλαιο θα επενδύει από 1 έως και 30 εκατ. ευρώ σε 7-12 επιμέρους έργα κάθε χρόνο. Συνολικά, αναμένεται η βελτίωση των ευρυζωνικών υποδομών σε 20 διαφορετικές χώρες στην ΕΕ καθώς και το ξεκλείδωμα πρόσθετων επενδύσεων μεταξύ 1 δις και 1,7 δις ευρώ.​


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply