Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Στρατηγική συνεργασία M-STAT & Let’s Do it Greece

0

Η Μ-STAT, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα το Let’s Do it Greece, τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας.

mstat-lets-doit-greece

Η εταιρία ως εθνικός υποστηρικτής και αρωγός της δράσης, στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Let’s Do it Greece, μέσω της προηγμένης Bulk SMS πλατφόρμας  της, SMS Tool, δίνοντας τη δυνατότητα στον οργανισμό να στέλνει SMS, ενημερώνοντας τα μέλη του για όλες τις προγραμματισμένες ενέργειές του.H πλατφόρμα παρέχει επίσης τη δυνατότητα αποστολής Rich SMS, μέσω του οποίου κάθε brand μπορεί να δημιουργεί τη δική του landing page με πλούσιο περιεχόμενο, όπως links, εικόνες και video, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των χρηστών.

Στόχος της περιβαλλοντικής δράσης του Lets Do it Greece  είναι να κινητοποιήσει πάνω από 100.000 εθελοντές να λάβουν ενεργά μέρος στην εκστρατεία καθαρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2017.

Το Let’s Do it Greece, αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας ‘‘Let’s do it World”, τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Share.

Leave A Reply