Η Profile Software στην έκθεση North Africa Banking Technology

0

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση North Africa Banking Technology, που πραγματοποιείται στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο JW Marriott Hotel Cairo, στην Αίγυπτο.
profile-softwareΗ έκθεση North Africa Banking Technology αποτελεί το σημείο συνάντησης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον τραπεζικό τομέα. Κορυφαίοι ομιλητές του χώρου θα εμβαθύνουν στις ευκαιρίες συνεργασίας χρηματοοικονομικών οργανισμών με εξειδικευμένες εταιρείες τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη και να ενισχυθεί η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα. Το σύγχρονο «λογισμικό» αλλάζει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές και η έκθεση North Africa Banking Technology τροφοδοτεί αυτή την αλλαγή στην περιοχή.

Στο περίπτερο A03, η  Profile Software θα παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις που διαθέτει για τον FinTech χώρο στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα το εύρος των λύσεών της για τους τομείς Corporate, Investment, Retail Banking, Risk Management and Compliance:

  • FMS.next: την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Collections, Payments, Risk Management καθώς και την πρωτοποριακή λύση για P2P Lending, η οποία συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητες.
  • IMSplus: τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει επιτυχώς τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.
  • Axia: τη web-based, omni-channel λύση διαχείρισης επενδύσεων, που προσφέρει πολλαπλές επιλογές υλοποίησης, με δυναμικό client onboarding, financial planning κ.λπ. μέσω ενός εύχρηστου σχεδιασμού.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της Profile Software αναφορικά με την εμπειρία τους από διεθνείς εγκαταστάσεις, σχετικά με το πως η τεχνολογία μπορεί να επιταχύνει τις λειτουργίες των χρηματοοικονομικών οργανισμών, αξιοποιώντας τεχνολογικά προηγμένες και ευέλικτες πλατφόρμες διαχείρισης τραπεζικών εργασιών.

Share.

Leave A Reply