Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Η WIND διερευνά τις δυνατότητες έκδοσης ομολόγου

0

Την αγορά ομολόγων διερευνά η WIND, πραγματοποιώντας επαφές με επενδυτές, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, που επικαλείται εμπιστευτικές πηγές. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως το διάστημα αυτό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την WIND η κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου για τα δίκτυα νέας γενιάς, αλλά και την είσοδό της στο τηλεοπτικό περιεχόμενο και ως εκ τούτου εξετάζονται διάφορα σενάρια.

 Golden Tree Wind

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το ξένο πρακτορείο οι συναντήσεις μεταξύ της WIND και επενδυτών που τοποθετούνται σε ομόλογα υψηλών αποδόσεων πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της J.P. Morgan. Όπως ανέφερε πηγή στο Reuters συζητήθηκαν οι ευρύτεροι όροι μιας πιθανής νέας ομολογιακής έκδοσης, ενώ σε υποθετική βάση συζητήθηκε και η τιμολόγηση, με αποδόσεις πάνω από το 8%.

«Η WIND αξιολογεί τακτικά την κεφαλαιακή της διάρθρωση, χωρίς αυτή τη φορά να έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση», ανέφερε στο διεθνές πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρείας. H WIND Hellas είχε παρόμοιες επαφές με επενδυτές και τον Ιούλιο του 2014 – που τότε είχαν κανονισθεί από τη Citigroup – όπου είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο ενός ομολόγου. Η εταιρεία είχε συζητήσει την άντληση 175 εκατ. ευρώ μέσω έκδοσης πενταετούς ομολόγου, χωρίς τότε να καταλήξει σε συμφωνία. Το διεθνές πρακτορείο αναφέρει ότι η ελληνική εταιρεία σε αυτή τη φάση επιδιώκει μεγαλύτερη συμφωνία.

Share.

Leave A Reply