Επιτυχής συμμετοχή της Telesto στο EIT Digital Challenge

0

Η Telesto Technologies είναι μία από τις 9 επιλαχούσες εταιρείες καινοτομίας (scale-ups) στον τομέα των Ψηφιακών Πόλεων που θα λάβει μέρος στους τελικούς του διαγωνισμού EIT Digital Challenge.
telesto-logoΗ τεχνολογία με την οποία συμμετέχει η Telesto, είναι μία εφαρμογή που βασίζεται στην πλοήγηση μέσω συστημάτων δορυφόρου, Bluetooth και WiFi, ώστε να εντοπίζει επισκέπτες μέσα σε εταιρικές εγκαταστάσεις. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, παρέχει τις απαραίτητες τις πληροφορίες τόσο στους επισκέπτες όσο και στις αρμόδιες αρχές, υποστηρίζοντας έτσι την εκκένωση του κτιρίου με ασφάλεια.

Η EIT Digital είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες στους τομείς της ψηφιακής καινοτομίας και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, βρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής μετάβασης στην Ευρώπη. Προσφέρει πρωτοποριακές ψηφιακές καινοτομίες στην αγορά, ενώ προωθεί τα επιχειρηματικά ταλέντα για οικονομική ανάπτυξη και βελτιωμένη ποιότητα ζωής στην Ευρώπη. Τα παραπάνω πραγματοποιούνται κινητοποιώντας ένα πανευρωπαϊκό οικοσύστημα με περισσότερες από 130 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, πανεπιστήμια και κέντρα ερευνών.
eit-finalistΗ τελευταία διοργάνωση για τις Ψηφιακές Πόλεις θα διεξαχθεί στο #CLOUD Business Center στο Παρίσι. Στη διάρκεια ενός αποκλειστικού event, οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στην έκθεση την εταιρεία τους, να συναντήσουν επενδυτές, εκπροσώπους της αγοράς και άλλους φορείς καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για την τελική διοργάνωση και τη λίστα των φιναλίστ μπορείτε να βρείτε στο www.eitdigital.eu/challenge/finals/digital-cities


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply