Συνεχίζοντας σταθερά τη δυναμική της παρουσία στις διεθνείς αγορές, η Μ-STAT θα λάβει μέρος,  ως εκθέτης, στο  Apps World London 2016. Το Αpps World αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές συνέδριο για mobile applications παγκοσμίως και θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Οκτωβρίου, στο Λονδίνο.

mstat-appsworld-london

Η εταιρία θα δώσει δυναμικό «παρών», με δικό της περίπτερο και θα παρουσιάσει την προηγμένη push notifications πλατφόρμα της και τις native mobile application development υπηρεσίες της, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες να ενημερωθούν, αλλά και να αξιοποιήσουν σωστά όλα τα τελευταία trends και τα best practices  του σύγχρονου mobile application marketing. Η Μ-STAT με δυνατό brand name, πολύτιμη τεχνογνωσία στον κλάδο της mobile τεχνολογίας και με δικό της, αυτόνομο mobile app development business unit, συνεχίζει να δραστηριοποιείται δυναμικά και στο εξωτερικό, παρέχοντας στα brands την απαραίτητη καθοδήγηση για την ανάπτυξη της σωστής mobile app στρατηγικής, αλλά και επιτυχημένωνpush notifications  campaigns.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply