Ελλάδα ή εξωτερικό? H Visa αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στις διακοπές

0

Οι ταξιδιώτες σήμερα αναζητούν το αυθεντικό και θέλουν να ζουν τον κάθε τόπο που επισκέπτονται ώστε να αποκτούν εμπειρίες που θα θυμούνται για παντα. Επιδιώκουν επίσης σπιτικές ανέσεις και το αίσθημα της ασφάλειας.

visa-emv-chip-card

Η Visa τους κάνει να νιώθουν σαν το σπίτι τους αφού μπορούν να πληρώνουν στο εξωτερικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στη χώρα τους. Η Visa είναι η σταθερά που δίνει την ελευθερία να εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς και αποτελεί τη τέλεια σύντροφο για τα ταξίδια σας, χάρη στην ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει.
Αποδοχή σε όλο τον κόσμο
• Οι κάρτες Visa είναι αποδεκτές σε εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε
• Η Visa προσφέρει πρόσβαση σε μετρητά σε τοπικό νόμισμα σε πάνω από 2 εκατομμύρια ΑΤΜ σε περισσότερες από 200 χώρες.
• Οι πληρωμές με κάρτες Visa είναι αποδεκτές σε περίπου 40 εκατομμύρια εμπορικά σημεία σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές και επομένως δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξασφαλίσετε ξένο νόμισμα εκ των προτέρων.
Ασφάλεια:
• Η πληρωμή με Visa στο εξωτερικό παρέχει την ιδια ασφάλεια όπως η πληρωμή στη χώρα σου. Οι καταναλωτές προστατεύονται από την απάτη και μπορούν να αισθάνονται άνετα με τη χρήση καρτών όπου και αν βρίσκονται
• Η πληρωμή με Visa είναι ασφαλέστερη από το να μεταφέρεις μετρητά

Ελέγχος / Ευκολία
• Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε να συγκεντρώσετε μετρητά για το ταξίδι σας
• Με τη Visa μπορείτε να κάνετε τις αγορές οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε νόμισμα

Έξυπνες αγορές στο εξωτερικό
• Χάρη στην εφαρμογή Visa Travel Tools App, το ταξίδι σας γίνεται παιχνιδάκι. Η εφαρμογή παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης και εντοπισμού ΑΤΜ, μετατροπέα συναλλάγματος, βοήθεια αν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί και συμβουλές εξόδων για τους ταξιδιώτες.
• Αν χρησιμοποιείτε κάρτες στο εξωτερικό, μπορείτε να δείτε τις συναλλαγματικές ισοτιμίες της Visa με τον μετατροπέα συναλλάγματος και να διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδά σας.
• Ένας οδηγός που πρόσφατα προστέθηκε στην εφαρμογή είναι η χρήση καρτών Visa σε τοποθεσίες, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και στα τοπικά μέσα μεταφοράς. Σύντομα οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε ολο τν κόσμο, καθώς και ταξιδιωτικούς οδηγούς για πάνω από 650 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

O κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, δήλωσε χαρακτηριστικά «Χρησιμοποιώντας κάρτα Visa στις διακοπές είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να υπολογίσει κάποιος τα έξοδά του. Οι κάρτες Visa είναι αποδεκτές σε εκατομμύρια τοποθεσίες και ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο. Ετσι μπορείτε να επωφεληθείτε από την άνεση και την ασφάλεια της, αφού τις χρησιμοποιείτε στο εξωτερικό, όπως ακριβώς θα κάνατε στο σπίτι. “

Share.

Leave A Reply