Δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή ολοκληρωμένων mobile marketing υπηρεσιών συμπλήρωσε φέτος η Μ-STAT mobile solutions.
mstat-15-yearsΞεκινώντας τη σταδιοδρομία της το 2001 ως πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο του mobile, σύντομα κατάφερε όχι μόνο να αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά να εδραιωθεί στο χώρο της ελληνικής αγοράς ως ηγέτης στον τομέα του bulk SMS. Η Μ-STAT είναι η μοναδική εταιρία που εξασφάλισε απευθείας διασυνδέσεις με όλους τους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για τον τερματισμό των SMS σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, με τη συνεχή εξέλιξη της mobile τεχνολογίας, εμπλούτισε το πεδίο δραστηριοτήτων της, εντάσσοντας στις υπηρεσίες της το native mobile application development, mobile UX/UI design και τα push notifications. Η εταιρία σχεδιάζει και αναπτύσσει πρωτοποριακές mobile εφαρμογές, διαθέτει τη δική της in-house push notification πλατφόρμα, και παράλληλα έχει κερδίσει βραβεία για επιτυχημένα mobile app case studies, που έχει υλοποιήσει για λογαριασμό καταξιωμένων brands της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρία επεκτείνεται και στις διεθνείς αγορές και εξελίσσεται συνεχώς, μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων mobile προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών πραγματικής επιχειρηματικής αξίας. Σήμερα, η Μ-STAT εξυπηρετεί πάνω από 800 πελάτες σε περισσότερες από 20 χώρες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, αλλά και διεθνή αναγνώριση.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply