Η LG ολοκλήρωσε με επιτυχία για ακόμη μία φορά τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Blue Lagoon Resort και το Blue Lagoon Village, της αλυσίδας Blue Lagoon Group για την προμήθεια και εγκατάσταση τηλεοράσεων και επαγγελματικών συστήματων κλιματισμού για τις σουίτες, τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
Το Blue Lagoon Resort είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 662 δωματίων και βρίσκεται στη Λάμπη, 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Κω. Tο Blue Lagoon Village είναι ένα πολυτελές all-inclusive συγκρότημα 366 δωματίων που βρίσκεται κοντά στην παραλία Παράδεισος, 30 χλμ. από τη χώρα της Κω. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών και ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, την κατέστησαν ως τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και την αποδοτικότερη λειτουργία των ανακαινισμένων ξενοδοχειακών μονάδων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG προμήθευσε και εγκατέστησε 844 Pro:Centric και Pro:Centric Smart IP 43 και 32 ιντσών των σειρών LX321H και LX761H, συνδεδεμένες με 2 Pro:Centric Server για τον έλεγχο και την διαχείριση του περιεχομένου, καλύπτοντας πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές των ξενοδοχείων για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών. Με τις LG Pro:Centric IP τηλεοράσεις, τα ξενοδοχεία μπορούν να υποδεχτούν τους πελάτες τους με ένα μήνυμα καλωσορίσματος και να δώσουν άμεση πρόσβαση πληροφοριών σε διάφορες γλώσσες, όπως είναι η πρόβλεψη του καιρού, οι διαθέσιμες υπηρεσίες, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ο οδηγός των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα απ’ ευθείας αναπαραγωγής περιεχομένου πολυμέσων μέσω φορητών συσκευών, αλλά και συγχρονισμού ήχου μέσω bluetooth, χρησιμοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασης για την αναπαραγωγή ήχου μέσω mobile συσκευών, ώστε να μπορεί να απολαύσει περιεχόμενο από τις δικές του φορητές συσκευές, συνδέοντάς τες απευθείας με την τηλεόραση.

Στο κομμάτι των επαγγελματικών λύσεων θέρμανσης και ψύξης, η εταιρεία προμήθευσε και εγκατέστησε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών λύσεων. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού που προσέφερε η LG περιλαμβάνουν αντλίες θερμότητας Therma V και συστήματα Multi V με Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με μειωμένο κόστος έναντι των συμβατικών λύσεων χωρίς παραγωγή θορύβου και καυσαερίων. Επιπλέον προσέφερε πολυδιαιρούμενα συστήματα Multi με εσωτερικές μονάδες τύπου τοίχου για τον κλιματισμό των δωματίων με δυνατότητα ρύθμισης ξεχωριστής θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο, ημικεντρικές μονάδες τύπου ντουλάπας για το κλιματισμό των κεντρικών χώρων με μεγάλο βεληνεκές αέρα για την καλύτερη και ταχύτερη κάλυψη καθώς και συστήματα κεντρικού χειρισμού LG AC Smart, για τον έλεγχο των εσωτερικών μονάδων είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία αυτή: «Η εμπιστοσύνη της αλυσίδας Blue Lagoon Group επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την αξιοπιστία των προϊόντων, την τεχνογνωσία, καθώς και το υψηλό επίπεδο λύσεων και υπηρεσιών που παρέχει η LG στους ξενοδόχους. Παράλληλα, μας κάνει περήφανους, αφού συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, αποτελώντας μέρος της προσπάθειας των φορέων του τουρισμού».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία ο Νίκος Ζαχαριάς, ιδιοκτήτης του Blue Lagoon Group, επίσης συμπλήρωσε: «Θεωρούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε καταλληλότερο συνεργάτη από την LG. Εμπιστευτήκαμε την εταιρεία και τις επαγγελματικές της λύσεις για ακόμη μία φορά σχετικά με την κάλυψη των αναγκών μας σε κλιματισμό, θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply