3 οι νικητές του διαγωνισμού «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της Cosmote

0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των τριών ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων που κερδίζουν σημαντική διαφημιστική προβολή και δωρεάν υπηρεσίες Cosmote Business One μέσα από το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της Cosmote.
cosmote-business-oneΠρώτη νικήτρια είναι η εταιρεία κατασκευής υποδημάτων «Χανιωτάκης», με παράδοση στο αντικείμενο, που κερδίζει διαφημιστική προβολή αξίας 25.000 ευρώ. Δεύτερη η «Μακεδονική», αναγνωρισμένη επιχείρηση μεταποίησης φρούτων & παραγωγής τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, που κερδίζει 20.000 ευρώ διαφημιστική προβολή. Τρίτη νικήτρια, η πρωτοπόρα επιχείρηση design & κατασκευής επίπλου «al2», που θα επωφεληθεί από διαφημιστική προβολή 15.000 ευρώ. Τα διαφημιστικά σποτ για τις 3 νικήτριες επιχειρήσεις θα βγουν στον αέρα το φθινόπωρο.

Επιπλέον της διαφημιστικής προβολής, οι τρεις επιχειρήσεις κερδίζουν δωρεάν υπηρεσίες Cosmote Business One για 18 μήνες, που περιλαμβάνουν λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage – Email, για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας τους, να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους και να γίνουν μεγαλύτερες, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος εκατοντάδες αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο epomenigenia.gr/winners

Share.

Leave A Reply