Μια ξεχωριστή επιχειρηματική συνάντηση με τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο ομιλητή για την καινοτομία, Stephen Shapiro, είχαν περισσότερα από 100 στελέχη της WIND Ελλάς στο Κέντρο Γαία.

 

EY1_7602
Στη δίωρη ομιλία του, ο Shapiro αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορούν τα στελέχη να ενεργοποιήσουν έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις σύγχρονες προκλήσεις μιας επιχείρησης στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης και πως μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυναμική των ομάδων.
Επικεντρώθηκε σε μικρές αλλά στρατηγικές αλλαγές που μπορούν υιοθετήσουν τα μέλη του οργανισμού ώστε να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αύξηση της απόδοσης του. Η βασικότερη: η καλύτερη κατανόηση του προβλήματος που επιλύουν. Για το λόγο αυτό οφείλουν να θέτουν τις σωστές ερωτήσεις ώστε να καθοδηγούν τις επόμενες κινήσεις τους.
Ο Shapiro κατέρριψε τον μύθο του “think out of the box” προτείνοντας στα στελέχη της WIND να βρουν ένα καλύτερο πλαίσιο σκέψης . “Find a better box” ήταν η συμβουλή του ενώ πρότεινε ως πολύ σημαντικό εργαλείο την αναζήτηση επίλυσης παρόμοιων «προβλημάτων» από τελείως διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους.
«Η καινοτομία στην καθημερινότητά μας είναι βασικό στοιχείο του DNA της WIND και με κάθε ευκαιρία επενδύουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυσή της. Στόχος των ανθρώπων της WIND είναι οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν το αποτέλεσμα της καινοτομίας τόσο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας και κυρίως από μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Είμαστε ευτυχείς που ο Stephen Shapiro ήρθε να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια», σημείωσε η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND κα Ιωάννα Τσίτουρα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply