Με YouTube στην παραλία πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

0

Με βουτιές και GB πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες καθώς τις συγκεκριμένες μέρες αυξήθηκε κατακόρυφα η χρήση του δικτύου 4G της WIND στην περιφέρεια.

kx_WIND_data
Πρωταθλήτριες στην χρήση δεδομένων ήταν οι Κυκλάδες καθώς κάτοικοι και επισκέπτες μέσα σε τρεις μέρες διακίνησαν περισσότερα από 3,5 Terra Byte (TΒ) μέσω του νέου δικτύου υψηλών ταχυτήτων 4G της WIND. Τα Δωδεκάνησα ήταν εξίσου δραστήρια καθώς το δίκτυο 4G της εταιρείας εξυπηρέτησε πάνω από 3 ΤΒ αλλά η Ρόδος ήταν το νησί του Αιγαίου που έκοψε το νήμα στη χρήση του Mobile Internet, αφήνοντας πίσω της τη Μύκονο στην κίνηση δεδομένων μέσω 4G.
Και στα δύο νησιά όμως, τη μερίδα του λέοντος στη χρήση data (30%) πήρε το YouTube καθώς οι συνδρομητές WIND φαίνεται ότι ακόμη και στην παραλία έβλεπαν βίντεο στο κινητό τους χάρη στο 4G δίκτυο.
Σε απόσταση αναπνοής από το YouTube ήταν η χρήση του Facebook μέσω κινητού, επιβεβαιώνοντας ότι αυτά τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι «βασιλιάδες» των social media στην Ελλάδα. Πάντως η εξόρμηση στις παραλίες και στις ομορφιές των νησιών απαθανατίστηκε και στο Instagram που ήρθε στην 3η θέση ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Snapchat και το Twitter.
Στον πυρετό των data κινήθηκε και η Βόρεια Ελλάδα καθώς η Χαλκιδική έφτασε πολύ κοντά στα 3 ΤΒ και συμπληρώνει την τριάδα των περιοχών που παρατηρήθηκε η πιο έντονη χρήση δεδομένων μέσω του δικτύου 4G της WIND.
Έχοντας μέχρι σήμερα επενδύσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη υποδομών και δικτύων νέας γενιάς, η WIND προσφέρει υπηρεσίες 4G πανελλαδικά σε ποσοστό που αγγίζει το 70% του πληθυσμού. Οι επενδύσεις συνεχίζονται εντατικά με στόχο η κάλυψη 4G της WIND να φτάσει το 100% του πληθυσμού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply