Δυναμικά φαίνεται να μπαίνει στο παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας το Facebook, καθώς ανακοίνωσε ότι φέτος θα κυκλοφορήσουν 30 παιχνίδια για την πλατφόρμα Oculus Touch. Μάλιστα τα 20 από αυτά θα είναι εντελώς καινούργια και εξ αρχής σχεδιασμένα για το Touch, ενώ τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εκατοντάδων νέων τίτλων για το μέλλον.

Ειδικές συνεργασίες ανακοίνωσε όμως και για το χώρο του hardware, με τα Alienware Aurora, HP Omen Desktop, και Lenovo Ideacenter Y700 να προσφέρουν πλήρη συμβατότητα και ιδανικές επιδόσεις με τις συσκευές Oculus.

Στη διάρκεια της E3, θα διατεθεί για δοκιμή το playable demo του Feral Rites, όπως επίσης οι παρουσιάσεις των Damaged Core και Eagle Flight. Εκτός αυτών, το Facebook θα παρουσιάσει στην έκθεση και τίτλους συμβατούς με το Gear VR της Samsung, όπως τα Castle Storm και Drop Dead. Για την πρόταση της Samsung υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 300 τίτλοι διαθέσιμοι στο Oculus Store.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply