Η Ericsson τοποθετεί τον Γιώργο Παππά στη θέση του Country Manager για την Ελλάδα

0

Η Ericsson αναθέτει στον Γιώργο Παππά την εκπροσώπηση και τον γενικό συντονισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Επικεφαλής Πωλήσεων της Ericsson προς τον Όμιλο Deutsche Telekom/OTE για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

image002

«Με τιμά η συγκεκριμένη απόφαση και είναι με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης που αναλαμβάνω την ηγεσία της Ericsson στην Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο της εταιρείας, όσο και της αγοράς της χώρας μας μέσω της επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των κλάδων της οικονομίας με τη χρήση των πλέον προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών.»

Η Ericsson Hellas αποτελεί ιστορικής σημασίας ηγετική εταιρεία στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Ελλάδα. Στα περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας, έχει συντελέσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των ΤΠΕ με πολλά και αξιοσημείωτα ορόσημα, όπως π.χ. την ψηφιοποίηση του εθνικού δικτύου σταθερών επικοινωνιών, την πραγματοποίηση της πρώτης εμπορικής κλήσης κινητών επικοινωνιών στη χώρα, την πραγματοποίηση της πρώτης βίντεο-κλήσης, την υλοποίηση ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών και αντίστοιχων εφαρμογών σε 13 Έξυπνες Πόλεις ανά την Ελλάδα .

  • Ξεκινώντας από τις 18 Μαΐου 2016, ο Γιώργος Παππάς αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager για την Ericsson στην Ελλάδα
  • Διαθέτει 26 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, 20 εκ των οποίων εργαζόμενος στην Ericsson
Share.

Leave A Reply