Η LAMDA HELLIX, πολυβραβευμένος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center, ανακοινώνει την ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης με τη στελέχωση νέου Major Accounts Manager και την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραδημήτρη.

karadimitris

Ο κ. Καραδημήτρης διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και της διαχείρισης έργων σε μεγάλες εταιρείες του ευρύτερου χώρου των τηλεπικοινωνιών, θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ομάδας του Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας. Το τεχνολογικό γνωστικό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με την εργασιακή του εμπειρία στη διαχείριση έργων, είναι στοιχεία που θα συμβάλλουν στην κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της εταιρείας με την παροχή καινοτόμων και ανταγωνιστικών λύσεων.

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Η περαιτέρω ενδυνάμωση του Εμπορικού Τμήματος αποτελεί στρατηγική επιλογή της LAMDA HELLIX που έχει ως στόχο την επέκταση του κύκλου εργασιών της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του Νίκου στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, θα είναι άμεση. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply