Επιτυχημένη παρουσία Oktabit & Dell Security στο 6ο Συνέδριο Infocom Security

0

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Oktabit με Dell Security λύσεις, στο 6ο Συνέδριο Infocom Security, που διοργανώθηκε στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα και δέχτηκε πάνω από 1.500 συνέδρους.

Φωτογραφία_Δ.Τ_Συμμετοχή Dell Security_Oktabit_Infocom 2016_low_res

Συγκεκριμένα στα πλαίσια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε workshop με θέμα Dell Security & Business Threats, όπου η Τάνια Μορένο Territory Manager για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και ο Cosmin Vilcu, Dell SEE Security Specialist, παρουσίασαν τις λύσεις που διαθέτει η Dell, για Πλήρη και Προληπτική προστασία, από το επίπεδο του Firewall έως και Identity Και Access Management.
Η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, εμπορική διευθύντρια της Oktabit, δήλωσε:
«Η Oktabit και η Dell Software συμμετείχαν ως χορηγοί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο Συνέδριο καθώς αναγνωρίζουμε τη σημασία του για την εγχώρια αγορά της πληροφορικής και ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πλήρες portfolio σε λύσεις Dell Security . Καθώς η ζήτηση για λύσεις ασφάλειας πληροφοριών αυξάνεται από τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, η Οktabit σε συνεργασία με την Dell Software προσφέρει στο δίκτυο των συνεργατών της αξιόπιστα προϊόντα καθώς και νέες εμπορικές ευκαιρίες.

Η κα Τάνια Μορένο, Territory Manager DSFT for Dell Software, δήλωσε: «Παρουσιάσαμε τις ολοκληρωμένες λύσεις της Dell Security, που προσφέρουν ισχυρά θεμέλια ασφάλειας και καλύπτουν πλήρως την επιχείρηση. Από το end-point έως και το datacenter, ή το cloud, διαθέτουμε λύσεις για την ασφάλεια των δικτύων με Firewall, την ασφάλεια του χρήστη, Mobile ή μη, καθώς και λύσεις για Identity Management, Governance & Compliance, και Data Protection.

Share.

Leave A Reply