Ολοκληρώθηκε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

0

Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας» διοργάνωσε  Τομέας Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας σε συνεργασία με τον http://www.iek-xini.edu.gr/iek-xini-glyfadasκαι την υποστήριξη του http://www.iek-xini.edu.gr/iek-xini-glyfadas, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

A3-2

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας , θέτοντας στο επίκεντρο της προοπτικές ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ούτως ώστε να μετατραπεί σε τουριστικό πόλο έλξης για τη χώρα μας.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του Kontra Channel που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

https://youtu.be/wKHxOs3YVoE

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα Τουρισμού καλέστε στο 210 9640117


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply