Το Ericsson Radio System κερδίζει το βραβείο καλύτερης mobile υποδομής

0

Το Ericsson Radio System βραβεύτηκε από το GSMA με το παγκόσμιο mobile βραβείο, για την καλύτερη mobile υποδομή.

ericsson award

Η παλαιότερη πλατφόρμα βραβείων του κλάδου της κινητής επικοινωνίας αναδεικνύει την αξία που παρέχει η κινητή επικοινωνία σε χρήστες, βιομηχανίες, επιχειρήσεις, κοινότητες, αλλά και οικονομίες. Οι νικητές επιλέγονται από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, η οποία συνήθως αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και του αντικειμένου, αναλυτές, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς, και σε ορισμένες περιπτώσεις, εκπροσώπους των πάροχων κινητής τηλεφωνίας.
Ο Michael O’Hara, Chief Marketing Officer, GSMA, αναφέρει: “Με περισσότερες από 930 συμμετοχές αυτή τη χρονιά – ένα νέο ρεκόρ – ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ, αντικατοπτρίζοντας την εξαιρετική ποικιλομορφία και το ρυθμό καινοτομίας, σε όλο το εύρος των κινητών επικοινωνιών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε το 21ο έτος των βραβείων, με μία δυναμική νέα μορφή, η οποία θα αναγνωρίζει και θα τιμά επιτεύγματα, καθόλη τη διάρκεια του Mobile World Congress.”
Διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του 2015, το Ericsson Radio System περιλαμβάνει εξοπλισμό και λογισμικό για ραδιοδίκτυα, baseband, ενέργεια, κεραίες, περίφραξη και παροχή λύσεων κατασκευής, καθώς και το ολοκληρωμένο κορυφαίο χαρτοφυλάκιο MINI-LINK για μικροκυματική μετάδοση και ένα πλήρως ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο IP Router, όλα στο ίδιο σύστημα διαχείρισης.

Τα πιο συμπαγή ραδιοδίκτυα της βιομηχανίας είναι 50 τοις εκατό μικρότερα και ελαφρύτερα από τα προηγούμενα προϊόντα και επιτρέπουν τον πιο ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικότερο σχεδιασμό χώρου.

Το Ericsson Radio System περιλαμβάνει επίσης το ισχυρότερο baseband της βιομηχανίας με διπλάσια χωρητικότητα, σε σχέση με τα προηγούμενα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα σε πάροχους να δημιουργήσουν κατανεμημένες και συγκεντρωτικές ρυθμίσεις παραμέτρων baseband, υποστηρίζοντας υψηλής χωρητικότητας αρχιτεκτονικές πολλαπλών προτύπων, ζωνών και επιπέδων. Η αρχιτεκτονική Many-Core Baseband, στο κέντρο του νέου baseband, υποστηρίζει μαζική επεξεργασία πολλαπλού κορμού, με δεκαπλάσια απόδοση ενέργειας, από αυτή των εμπορικών επεξεργαστών. Υποστηρίζει λειτουργία πολλαπλών προτύπων, συμπεριλαμβανομένου του φορέα συνάθροισης, συνδυασμένων LTE TDD και FDD λειτουργιών

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply