«Ακόμη περισσότερη» ασφάλεια από την ESET Hellas & Cyprus

0

H ESET® δίνει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να επωφεληθούν από τη νέα της προσφορά “DO MORE” που θα ισχύσει για όλο το Μάρτιο 2016. Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις θα λάβουν έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, εφόσον πραγματοποιήσουν αγορά σε νέες άδειες ESET Business Solutions διάρκειας δύο (2) ή τριών (3) ετών.

eset

Οι λύσεις που η ESET προσφέρει για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, ασχέτως του μεγέθους τους και οι οποίες περιλαμβάνονται στην προσφορά είναι οι εξής ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, καθώς και τα πακέτα προστασίας ESET Endpoint Protection Standard & Advanced, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise.
Σχεδιασμένες για να «τρέχουν» αθόρυβα στο background, οι λύσεις ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις διατηρούν το δίκτυο ασφαλές και προστατεύουν τα τερματικά ενάντια σε απειλές και υποκλοπή δεδομένων. Προσφέρουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πολλαπλών εργασιών, καθώς οι συσκευές παραμένουν ασφαλείς με χαρακτηριστικά όπως antivirus και antispyware, για αποδοτική αντιμετώπιση των malware με χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος. Επιπλέον, κάποια βασικά χαρακτηριστικά των λύσεων της ESET είναι το Device Control, το οποίο αποτρέπεται την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, το HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) που παρέχει αποτελεσματική προστασία του συστήματος, το Two-Way Personal Firewall για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering και τέλος, το Antispam για προστασία από ενοχλητικά emails.

 

Share.

Leave A Reply