Σε εξαγορά της Xamarin προχωρά η Microsoft

0

Σε συμφωνία για την απόκτηση της πλατφόρμας ανάπτυξης εφαρμογών της εταιρείας Xamarin ήρθε Microsoft.

microsoft_mwc16

Η πλατφόρμα ανάπτυξης mobile εφαρμογών της Xamarin, δίνει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές για όλα τα ευρέως διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα όπως iOS, Android και Windows καθώς το σύστημα επιτρέπει τον εύκολο διαμοιρασμό του κώδικα, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του κάθε λειτουργικού.

Με τις δυνατότητες που δίνει το Xamarin Test Cloud δε, οι προγραμματιστές μπορούν δοκιμάσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα των εφαρμογών με τη χρήση cloud-hosted τηλεφώνων και λοιπών κινητών συσκευών.

Η Xamarin χαρακτηρίστηκε πρόσφατα από το Business Insider ως μια εκ των κορυφαίων start up, ενώ διαθέτει περισσότερους από 15.000 πελάτες σε 120 χώρες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από εκατό εταιρειών που βρίσκονται στο Fortune 500.

Μολονότι το αντίτιμο της εξαγοράς δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, οι πληροφορίες λένε πως είναι αρκετά υψηλό. Ωστόσο η Microsoft δεν αναμένεται να προβεί σε αναλυτικότερες ανακοινώσεις για την εν λόγω πριν το επερχόμενο Build conference στο τέλος Μάρτη αλλά και στο Xamarin Evolve που ακολουθεί στις 24 Απριλίου.

 

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply