Οι Ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2016

0

Καταξιωμένες εταιρείες, αλλά και αρκετές νεοφυείς (startups) απαρτίζουν την ελληνική αποστολή φέτος στο Mobile World Congress (MWC) όπου η Ελλάδα συμμετέχει για 4η φορά με εθνικό περίπτερο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του ΣΕΚΕΕ.   

hamac (6)

Βασικοί υποστηρικτές της ελληνικής αποστολής είναι οι εταιρείες Upstream και Viva, ενώ στην αποστολή συμμετέχουν μεταξύ άλλων:

Η εταιρεία Avocarrot που ειδικεύεται σε προσαρμόσιμες διαφημίσεις.

Η ΚΡΥΠΤΟ Α.Ε η οποία κατασκευάζει smartphones υψηλών προδιαγραφών με πλήρη γκάμα αξεσουάρ.

Η Cytech Mobile με το «mCore», το οποίο είναι χτισμένο πάνω στις web υπηρεσίες του Amazon και αποτελείται από 6 διαφορετικά , προϊόντα, σχετικά με τα μηνύματα μέσω κινητών το μάρκετινγκ και τις πληρωμές.

Η Entersoft η οποία είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ν.Α Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Η Going Up η οποία διαθέτει υπηρεσίες διαδραστικού, άμεσου και ψηφιακού μάρκετινγκ για λογαριασμό εταιριών κινητής τηλεφωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τo Justphonebook  το οποίο είναι μια cloud business εφαρμογή που επιτρέπει στους εργαζόμενους ενός οργανισμού να μοιράζονται έναν ενοποιημένο εταιρικό τηλεφωνικό κατάλογο και να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.

Η M-STAT η οποία παρέχει υπηρεσίες Μαζικής Αποστολής SMS (BULK SMS) με απευθείας δρομολόγηση μηνυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η MPASS με το MPASS ExplorIT απαντά στην νέα γενιά πελατών που ψάχνει βελτιωμένη εμπειρία αγορών.

Η Noveltech παρουσιάζει το  MitosTravelGuides  λύση για τον τουρισμό και την πολιτιστική προώθηση μέσω κινητού και web.

Η Protonyx Data Services η οποία προσφέρει δικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα, τα οποία βασίζονται σε υλικό και λογισμικό που ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες

Η Regate παρουσιάζει την Regate Effective Suite. Πρόκειται για μια stand -alone πλατφόρμα που απευθύνεται σε επιχειρησιακούς πελάτες (B2B) και εμπλουτίζει τις δυνατότητες των τηλεφωνικών εταιριών για την παροχή κοινών υπηρεσιών cloud.

Η Softweb η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Mobile/Web εφαρμογών και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών.

Η Telenavis με την υπηρεσία της Telenavis WorkForce Manager η οποία παρέχει εξατομικευμένα εργαλεία που χρειάζονται για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα επίπεδα στην παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η Upcom με την super@pp εφαρμογή για κινητά η οποία χρησιμοποιείται πριν κατά και μετά τις αγορές και επιτρέπει σύγκριση τιμών, δημιουργία κοινών λιστών, λήψη προσωποποιημένων προσφορών, σχολιασμού και επικοινωνίας με κοινωνικά δίκτυα.

Η Vidavo η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής υγείας και παρουσιάζει το VidaMe, υπηρεσία πρόληψης και καταγραφής διατροφής και άσκησης που στέλνει στο κινητό του χρήστη εξατομικευμένες συμβουλές για καλύτερη υγεία.

Η VoiceWeb η οποία εξειδικεύεται σε προϊόντα Κατανόησης Φυσικού Λόγου , Αυτοματοποιημένης Εξυπηρέτησης Πελατών , Φωνητικής Ταυτοποίησης κ.α.

Η Yuboto με τo προϊόν της «Yuniverse» που αποτελεί  πλατφόρμα mobile marketing.

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται ακόμη η SingularLogic παρουσιάζοντας λύση βασισμένη σε τεχνολογίες κινητών επικοινωνιών για την ταχεία και ασφαλή συλλογή των αποτελεσμάτων από τα διάφορα , διασκορπισμένα σε όλη τη χώρα, τοπικά κέντρα, ενώ τη δική της αυτόνομη παρουσία έχει η Inracom Telecom η οποία παρουσιάζει σειρά από προϊόντα της.

output_PB1Syx

Share.

Leave A Reply