Το μισό εκατ. δολ. έφτασαν οι συναλλαγές με Samsung Pay

0

Περισσότερους από 5 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες αριθμεί πλέον η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της Samsung.

SamsungPay2

Με κύριους πυλώνες δραστηριοποίησης την Ν. Κορέα και τις ΗΠΑ, η πλατφόρμα Samsung Pay καταγράφει περισσότερα από 500 εκατ. δολ. σε όγκο συναλλαγών, κατά το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής της.

“Το Samsung Pay, από το περσινό λανσάρισμά του, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές και η χρήση των smartphones, δηλώνει ο InJong Rhee, επικεφαλής του R&D τμήματος Λογισμικού και Υπηρεσιών της Samsung Electronics. “Παρατηρείται ισχυρή τάση υιοθέτησης της υπηρεσίας από τους καταναλωτές και θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. Στόχος μας αποτελεί η επέκταση του Samsung Pay σε ακόμη περισσότερα σημεία σε όλο τον κόσμο, ενώ σταδιακά εμπλουτίζουμε την εφαρμογή με νέα χαρακτηριστικά προς όφελος των πελατών μας.

Μέσα στη χρονιά που διανύουμε, το Samsung Pay ξεκινά την επέκτασή του παγκόσμια, αρχίζοντας από την Κίνα τον ερχόμενο Μάριο και ακολούθως σε Αυστραλία, Βραζιλία, Σιγκαπούρη, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στο χάρτη δραστηριοποίησης της πλατφόρμας εντάσσεται και ο Καναδάς.

SamsungPay1

Το Samsung Pay είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy συμπεριλαμβανομένων των S6, S6 Edge, S6 Edge+ και Note5 καθώς και σε επιλεγμένα mid-range μοντέλα όπως τα Galaxy Α5 και Α7. Ασφαλώς, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στις νέες ναυαρχίδες S7 και S7 Edge που λάνσαρε η Κορεατική εταιρεία στο φετινό MWC.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες περισσότερων από 70 μεγάλων τραπεζών, ενώ μέσα στο 2016, το Samsung Pay θα υποστηρίζει περισσότερα δίκτυα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των American Express, China UnionPay, MasterCard και Visa.

Share.

Leave A Reply