Διασύνδεση και security οι προτεραιότητες της Panasonic

0

H Panasonic στο φετινό Mobile World Congress στη Βαρκελώνη λανσάρει μια νέα σουίτα συνδεδεμένων προϊόντων για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

51284301_Panasonic_booth_at_MWC

Το τμήμα IoT της εταιρείας παρουσίασε τις δυνατότητες που δίνει για σύνδεση αυτοκίνητων, δημοσίων χώρων και επιλογές ασφαλείας, ενώ παρουσίασε τη nubo την πρώτη στον κόσμο κάμερα παρακολούθησης με σύνδεση 4G.

Το “Mobile World Congress συνδέει την Panasonic, με την αυτοκινητοβιομηχανία, τις επιχειρήσεις τεχνολογίας, καθώς και τη βιομηχανικές και οικολογικές λύσεις», δήλωσε ο Tony O ‘Brien, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic System Solutions Europe. «Ενώ συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ ισχυρή παρουσία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, η αύξηση των εσόδων προέρχεται από τους τομείς Β2Β. Το Mobile World Congress, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα συνδεδεμένα προϊόντα βοηθούν στην ανάπτυξη”

Η αυτοκινητοβιομηχανία, Ficosa, στην οποία Panasonic απέκτησε συμμετοχή 49% το 2015, παρουσίασε το Smart Connectivity Module. Ενσωματώνει κεραίες, δέκτες και έναν τοπικό διακομιστή για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς συνδεσιμότητας για το αυτοκίνητο, το οποίο επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να περιηγηθούν ταυτόχρονα στο διαδίκτυο, να παρακολουθούν ταινίες, να ακούν μουσική, να παίξουν online παιχνίδια, από διαφορετικές κινητές συσκευές.

Η Panasonic εμφάνισε στο MWC ελαφρύτερο και πλήρως στιβαρό tablet για τις επιχειρήσεις. Είναι το μικρότερο tablet μέχρι σήμερα, σχεδιασμένo ειδικά για τους εργαζόμενους στις ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές υπηρεσίες, αποθήκες, το λιανικό εμπόριο, την κατασκευή, τον τομέα των υπηρεσιών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Η συσκευή έχει δυνατότητες φωνής και δεδομένων των δυνατοτήτων και HD multi-touch ευανάγνωστη οθόνη που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε έντονο φως του ήλιου, τη βροχή, αλλά και από αυτούς που θα τη χειρίζονται φορώντας γάντια. Οι συσκευές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με την προαιρετική γραφίδα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply