Η M-STAT, θα λάβει μέρος για 4η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, στο Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Φεβρουαρίου 2016, στη Βαρκελώνη.

infocom1

Η εταιρία θα παρουσιάσει τις mobile marketing υπηρεσίες της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο Native Mobile Application Development, στο User Experience και στα Push Notifications.

Η M-STAT μέσα από τη 15ετή εμπειρία της στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και της mobile επικοινωνίας, θα δώσει δυναμικά το παρών στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο mobile τεχνολογίας, ενισχύοντας την Ελληνική αποστολή, μέσα από το concept «24 ώρες με τη χρήση ελληνικής τεχνολογίας» (24 hours in Greece).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply