Με βασικό μήνυμα «Ήρθε το Νέο 4G Δίκτυο WIND», η WIND παρουσιάζει μια ξεχωριστή καμπάνια Επικοινωνίας που αναδεικνύει την ανάπτυξη και εξέλιξη του 4G Δικτύου της σε κάθε σημείο της χώρας, μέσα από ανθρώπινες καθημερινές στιγμές.

LANDSCAPE KEY VISUAL (2)

Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής HD video streaming στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το “Cloud” ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Με μια σειρά από τηλεοπτικές ταινίες που θα ακολουθήσουν στις μέρες των γιορτών, η καμπάνια της WIND εστιάζει στη δύναμη της ανθρώπινης επικοινωνίας που, χάριν του αναβαθμισμένου δικτύου της WIND και τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G που διαθέτει, μπορεί και κάνει κάθε στιγμή μοναδική ώστε να αξίζει να τη μοιράζεται καθένας με την οικογένεια του, τους φίλους, τους γνωστούς και τους αγαπημένους.

Ήρθε το Νέο 4G Δίκτυο WIND! Εκεί στην ωραιότερη μέρα της ζωής σου… εκεί στα πιο μαγικά Χριστούγεννα…. εκεί στις πιο όμορφες «επανασυνδέσεις»….


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply