Σημαντικοί Νέοι Πελάτες για το 6μηνο στην Convert Group

0

H Convert Group, ειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, προχωρώντας στην σύναψη νέων σημαντικών συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες & brands όπως ανακοίνωσε σήμερα.

company-convert-group

Στους νέους πελάτες για την εταιρία το τελευταίο 6μηνο περιλαμβάνονται οι Achilleas Accessories, Eurobank, fashionnoiz.com, gleek.gr, Johnson & Johnson, L’Oreal Paris, MIGATO, tofarmakeiomou.gr, WeFit, WIND, Άττικα Πολυκαταστήματα, Super Market Θανόπουλος και Τράπεζα Πειραιώς.

Όσο αφορά σε νέες αναθέσεις συμβουλευτικών έργων από υπάρχοντες πελάτες, παρουσιάζεται μεγάλη έμφαση σε έργα ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχευση τις αγορές του εξωτερικού (cross-border eCommerce), κάτι που αρχίζει και ζητείται από Έλληνες εμπόρους με ραγδαία αυξητικούς ρυθμούς.

Σε συνολικό επίπεδο, οι συνεργασίες αφορούν παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πληθώρα τομέων, όπως e-strategy, e-business planning, e-operations, partner selection, technology consulting, cross-border eCommerce, conversion rate optimization, competition analysis, e-training, κ.α.

O Παναγιώτης Γκεζερλής, διευθύνων σύμβουλος της Convert Group eBusiness Consulting, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μεγάλες και μικρές εταιρείες προτίθενται να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα, επιλέγοντας μεταξύ άλλων, να επεκταθούν σε αγορές του εξωτερικού. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε αυτό το «ταξίδι», καθοδηγώντας τα στελέχη στους στο eBusiness και το ηλεκτρονικό εμπόριο».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply