Στα χέρια Βούλγαρου επιχειρηματία η Vivacom

0

Με προσφορά 330 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, επικράτησε στο διαγωνισμό για τον έλεγχο της Vivacom ο Βούλγαρος επιχειρηματίας Spas Roussev.

vivacom

Στη διαδικασία για τη βουλγαρική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία συμμετείχε, όπως είναι γνωστό, η εταιρεία του Πάνου Γερμανού Olympia Development σε συνεργασία με το αμερικάνικο επενδυτικό κεφάλαιο Third Point. Η εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, σύμφωνα πάντα με το διεθνές πρακτορείο, υποστήριξε πως θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και προτίθεται να συμμετάσχει ξανά στην περίπτωση που η συμφωνία δεν οριστικοποιηθεί.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply