Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως. Το κορυφαίο διεθνές γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία διανύει την 3η μέρα διεξαγωγής της στο Λονδίνο στον εκθεσιακό χώρο ExCeL Western Gateway. Από τη Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 οι επισκέπτες της θα ξεπεράσουν τους 50.000, ενώ σε αυτή συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες και 8.000 συμμέτοχοι με περίπτερο από 180 χώρες.

Share2015-11-04-ff8ceebc24baf7758027864fe2858d8fbc3cd5a50f8d72109f1c26c4275cb768-Picture

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και η VISA σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Ανώτερα στελέχη, εμπορικοί επισκέπτες και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του τουρισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την καθαρά επαγγελματική τετραήμερη business to-business έκθεση, να διαφημιστούν, να συζητήσουν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, συνεργασίες για να δικτυωθούν και να αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα. Ταυτόχρονα, η WTM αποτελεί το βασικότερο δείκτη για την πορεία του τουρισμού την επόμενη σεζόν, αναλύοντας στα πλαίσιά της πιεστικά ζητήματα της βιομηχανίας, αναδυόμενα εμπορικά προϊόντα, προορισμούς, δημογραφικά στοιχεία και τις τάσεις των καταναλωτών.

Ο τουρισμός προωθείται με ποικίλους τρόπους, ένας από αυτούς είναι και οι διευκολύνσεις που παρέχει ο κάθε τουριστικός προορισμός. Σημαντική διευκόλυνση στους ταξιδιώτες αποτελεί η ασφαλής, άνετη και γρήγορη πραγματοποίηση καθημερινών αγορών ή αναλήψεων μετρητών. Αυτό μπορούν να το παρέχουν οι κάρτες πληρωμών Visa.

Όπως δήλωσε ο κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συμμετοχή. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην έκθεση και θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της αποδοχής των καρτών μας σε όλη την Ελλάδα με την ίδια ασφάλεια και ευκολία που έχουν οι τουρίστες και στην χώρα τους.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply