Κάμερα αναγνώρισης ίριδας ανέπτυξε η Toshiba

0

Η Toshiba ανακοίνωσε το λανσάρισμα του “T4KE1”. Πρόκειται για έναν αισθητήρα εικόνας 2.1 megapixel, που λειτουργεί κοντά στο φάσμα του υπέρυθρου και είναι ειδικά προσαρμοσμένος για να υποστηρίζει την αναγνώριση της ίριδας σε κινητές συσκευές.

iris-scanner-2-620x400

Τα τελευταία χρόνια, οι κινητές συσκευές έχουν υιοθετήσει συστήματα ελέγχου ταυτότητας, για την προστασία της πρόσβασης και της ασφάλειας των πληροφοριών. Η καταχώρηση κωδικού πρόσβασης παραμένει η πιο κοινή πρακτική, αλλά η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος αρχίζει να υιοθετείται ευρέως. Επόμενο βήμα με πολύ υψηλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, είναι η αναγνώριση της ίριδας τεχνική που συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Ο νέος αισθητήρας T4KE1 συλλαμβάνει εικόνες για την αναγνώριση με υψηλότερη ευαισθησία από συμβατικούς αισθητήρες εικόνας CMOS, έχει φίλτρα απόρριψης του ορατού φωτός και έχει αυξημένη ευαισθησία στο φάσμα που βρίσκεται κοντά στο υπέρυθρο.

Η Toshiba προσφέρει ήδη μία κάμερα αναφοράς T4KE1, την οποία οι κατασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να την αξιολογήσουν, καθώς και να την δοκιμάσουν σε λειτουργία με τις κινητές συσκευές τους. Παρέχει επίσης πληροφορίες για το σχεδιασμό και την τεχνική της υποστήριξη, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να συντομεύσουν την ανάπτυξη μοντέλων που θα συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα ταυτοποίησης του χρήστη μέσω της ίριδας του ματιού.

220cb3a9-7ca1-427c-850e-b365b217d607-2060x1236

Share.

Leave A Reply