Σε παράταση δύο σημαντικών διαβουλεύσεων προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η οποία είναι άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα ακόμη θα συνεχίσει να μην έχει πρόεδρο, με συνέπεια η Ολομέλεια να μην είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις.

vacant

Η πρώτη διαβούλευση η οποία παρατάθηκε έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 αφορά την ανάλυση των αγορών:

1. Λιανικής πρόσβασης στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο σε σταθερή θέση μέσω γραμμών πρόσβασης PSTN, ISDN BRA και managed VOIP, για οικιακούς και μη οικιακούς χρήστες στην Ελλάδα, (3ος κύκλος ανάλυσης αγορών).

2. Λιανικής πρόσβασης στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο σε σταθερή θέση μέσω γραμμών πρόσβασης ISDN PRA στην Ελλάδα (3ος κύκλος ανάλυσης αγορών).

3. Χονδρικής παροχής τοπικής πρόσβασης σε σταθερή θέση (4ος κύκλος ανάλυσης).

4. Χονδρικής παροχής κεντρικής πρόσβασης σε σταθερή θέση για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης (4ος κύκλος ανάλυσης).

Επίσης, έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 θα διαρκέσει η διαβούλευση αναφορικά με σχέδιο προτάσεων για τη διαμόρφωση προσιτών τιμολογίων στο πλαίσιο της Καθολικής Υπηρεσίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply