Νέα συνεργασία μεταξύ PartnerNET και Nista Devices

0

Η PartnerNET είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τη Nista Devices με αντικείμενο τη διανομή των προϊόντων Νista στην περιοχή του ΕΜΕΑ. Η PartnerNET μέσω της συνεργασίας, διευρύνει τη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της και προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.

Nista Devices

Η Nista Devices είναι κορυφαίος κατασκευαστής θυροτηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό με ελβετική ποιότητα κατασκευής και παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Τα θυροτηλέφωνα Nista απευθύνονται σε αναλογικά και IP τηλεφωνικά κέντρα ιδιωτών και επιχειρήσεων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους.

Η PartnerNET, Value Added Solutions Distributor προϊόντων IP τηλεπικοινωνιών, ασύρματων δικτύων και ασφάλειας δικτύων, αντιπροσωπεύει κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smart ICT προϊόντων παγκοσμίως προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης -next business day- αλλά και συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της PartnerNET: www.partnernet.gr

Share.

Leave A Reply