Η πρώτη εταιρία εξεύρεσης eBusiness στελεχών απο την Convert Group

0

Μία μεγάλη ανάγκη χιλιάδων επιχειρήσεων να εντοπίσουν και να προσλάβουν στελέχη με ψηφιακές δεξιότητες (eSkills) έρχεται να καλύψει η Convert Group eBusiness Consulting, συμβουλευτική εταιρία στον κλάδο του eCommerce & eBusiness.

convert

Η εταιρία ανακοινώνει τη δημιουργία Business Unit για την αναζήτηση, εξεύρεση και αξιολόγηση eBusiness στελεχών, με ειδίκευση σε εξαιρετικά δημοφιλείς τομείς όπως Digital Marketing, Ηλ. Εμπόριο, Social Media, Web Analytics, UX/UI Design, Προγραμματισμό, κτλ.

Η ζήτηση τέτοιων στελεχών είναι τεράστια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2015 θα μείνουν ακάλυπτες περίπου 500.000 αγγελίες εύρεσης προσωπικού με ηλεκτρονικές δεξιότητες.

“Εδώ και 3 χρόνια είχαμε ξεκινήσει να αναλαμβάνουμε έργα εξεύρεσης eBusiness προσωπικού για τους πελάτες μας, αλλά πλέον η ζήτηση για αυτή την υπηρεσία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο”, δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, διευθύνων σύμβουλος της Convert Group eBusiness Consulting, συμπληρώνοντας: “Με εφόδια την ισχυρή δικτύωση που έχουμε στον κλάδο του eBusiness και την πρόσβασή μας σε νέα ταλέντα από τις δεκάδες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες μας, βρίσκουμε εγγυημένα το κατάλληλο στέλεχος για την κατάλληλη θέση. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας εξεύρεσης eBusiness στελεχών είναι χαμηλό καθότι βασίζεται κατά κύριο λόγο σε αμοιβή επιτυχίας.”

Share.

Leave A Reply